Bilutstyr og bilverksted i ett

Bilhuset Bømlo er en del av bilverksted- og bilutstyrskjeden BilXtra. Vi har helt nytt og moderne bilverksted godkjent for alle biler inntil 7500 kg, inkludert bobiler. Våre mekanikere har lang erfaring og kurses regelmessig for å kunne ta seg av nettopp din bil. Vi tar service på alle biler, også el-biler.

I vår BilXtra butikk finner du alt du trenger til bil og bilhold. Her finner du et stort utvalg av reservedeler, bilutstyr, rekvisita og bilpleieprodukter. Gjennom mange år har BilXtra utviklet et tett samarbeid med ledende produsenter av bildeler og bilrekvisita over hele verden. Vareutvalget er i dag et av bransjens mest komplette, med utelukkende produkter av høy kvalitet!

bilxtra

BilXtra Verksted

service.png

Service og reparasjon

Vi er godkjent bilverksted for alle biler opptil 7500kg, inkludert bobil. Vi utfører service og reparasjoner etter bilprodusentens retningslinjer og krav med kvalitetsdeler som har 5 års garanti. Skifte og reparasjon av slitedeler, oljeskift, AC kontroll mm.

eu kontrollen.png

EU-kontroll

Bilhuset Bømlo er godkjent av Statens Vegvesen for Periodisk Kjøretøy Kontroll. 

Vi utfører lovpålagt Periodisk Kjøretøy Kontroll (EU-Kontroll) på alle bilmerker. Husk å være ute i god tid, både med timebestilling og gjennomføring.

elbil service.png

Service på elbil

Vi utfører også service på elbiler! Det må utføres service på en elbil på samme måte som på vanlig bil. Selv om motoren er byttet ut med elmotor er det allikevel mange deler som må byttes og vedlikeholdes.

Verkstedkjeden BilXtra har

5 års garanti på alle reservedeler

Som et element i kundens trygghet i valg av verksted, innfører BilXtra 5 års garanti/100 000 km på reservedeler som benyttes ved våre verksteder.

BilXtra Mobilitetsgaranti

Med BilXtra Mobilitetsgaranti får du hjelp uansett tid og sted i hele Norden i et helt år. Når man tar en ny service hos BilXtra, blir garantien fornyet med 12 måneder.

Bli totalkunde - Få opp til 15% rabatt!!

Vi ønsker å gi deg fordeler dersom du benytter deg av flere av våre tjenester. Derfor gir vi nå våre totalkunder et godt tilbud vi håper du har glede av:

Dersom du benytter vårt dekkhotell og har bilen på verksted hos oss får du opp til 15% rabatt* på bildelene du trenger!

* gjelder varer levert fra BilXtra/Sørensen & Balchen. Totalkunde blir du når du har dekkhotell hos oss og trenger verkstedtjenester.

Ring for mer info

48 32 32 36

Velkommen til vår BilXtra Butikk

I vår BilXtra butikk finner du det du trenger til bilen og bilholdet. Vi selger slitedeler, rekvisita og bilpleie-produkter, bilstereo, bilnavigasjon, barnestoler, laste-stativ og takbokser Vi leverer kvalitetsvarer og fører kjente merkevarer. Reservedelene vi fører er originale deler og matching quality produkter.

Rekvisita fra BilXtra har meget konkurransedyktige priser, i tillegg kjører vi flere kampanjer hele året der du kan gjøre kjempekupp.

BilXtra Konto
Del opp betalingen!

BilXtrakortet gir deg som forbruker 30-60 dager betalingsutsettelse helt uten ekstra kostnad. Velger du å dele opp betalingen fra 4-12 måneder, kommer det ingen renter i tillegg. Kan brukes i både butikk og verksted!

Utsett betalingen – søk om BilXtrakortet! 

bilxtra_kortet.png

BILELEKTRO

BILUTSTYR

THULE