top of page

Spesialist på dekk & felg

Kjøp dine dekk hos Bilhuset Bømlo! Hos oss får du et bredt utvalg av dekk og felg fra kjente produsenter som har vært på det norske markedet i flere år. Som medlem i dekk-kjeden Dekkpartner har vi både de kjente merkevarene samt flere gode alternativ på pris. Vi fører vi et bredt utvalg av gode dekk der vi legger vekt på kvalitet, sikkerhet, komfort og god totaløkonomi. Dekk som presterer jevnt bra i dekktestene som Goodyear, Michelin, Nokian, Pirelli, Falken etc.

tires.png
goodyear-grå.png
Michelin_NY.png
nokian-grå.png
Pirelli-sort.png

Stort utvalg av gode dekk. Kjente merker som Goodyear, Michelin, Nokian, Pirelli etc

Topp moderne dekkverksted

Vi har helt nytt og topp moderne dekkverksted med godkjent teknisk utstyr og vi har lang erfaring med reparasjon og omlegging av dekk. 

 

Vi garanterer høyt fokus på service og hos oss kan du være sikker på at montering, balansering og annet arbeid blir utført på en forskriftsmessig, profesjonell og trafikksikker måte.

Bredt utvalg av felger

Vi har et stort utvalg av felger med populære og tidsriktige design! Uansett om du er på jakt etter klassiske, sportslige, femeikede, store eller andre spesifikke felger kan vi ganske sikkert hjelpe deg på vei. Utvalget er meget stort, så vi anbefaler at du kommer innom oss for en hyggelig felgprat.

Vi har kjente felgmerker som italienske OZ Racing, samt MSW og SPARCO motorsport-felg også fra OZ.

I tillegg forhandler vi felger fra TSW, MAK, BEYERN, CMS, REDBOURNE, MOMO, MANDRUS, VERTINI, 

PH EDITION, TRINITY, SENTO m.fl.

Populære felger

1/1

Prøv vår nettbutikk!

FINN DEKK TIL DIN BIL

Bestill dine nye dekk hjemmefra når det passer for deg og få dekkene montert allerede neste dag! Stort utvalg. Enkelt å søke etter dekk til akkurat din bil enten med ditt reg.nummer eller ønsket dimensjon.

bottom of page